Wijsstraat 57 te Schijndel

Een sfeervolle, gemoderniseerde tussenwoning: prachtig van binnen en buiten!

Dit prachtige woonhuis aan Wijsstraat 57 is geheel gemoderniseerd en biedt alles wat je hart begeert. Met een licht overgoten woonkamer, een moderne keuken vol hoogwaardige apparatuur, twee royale slaapkamers, een modern afgewerkte badkamer, en zelfs een walk-in closet is dit een pareltje op de huizenmarkt. Daarnaast beschikt de woning over een heerlijke achtertuin voorzien van een grote overkapping, met een buitenkeuken en wijnklimaatkast, en parkeren doe je met gemak in je eigen voortuin of eventueel voor de deur op de openbare parkeerplekken.

De woning is gelegen in een gezellige buurt met alle gemakken binnen handbereik. Scholen, winkels en restaurants zijn op loopafstand, evenals diverse speelvelden, wat ideaal is voor jonge gezinnen. De bereikbaarheid is uitstekend; met het openbaar vervoer ben je binnen korte tijd in het centrum, en de uitvalswegen zijn eenvoudig te bereiken voor wie met de auto reist. Verder zorgen de groene omgeving en de nabijheid van sportfaciliteiten voor een prettige leefomgeving.

Begane grond
De entree van de woning is licht en biedt toegang tot de meterkast en de woonkamer. Eenmaal binnen in de woonkamer word je verwelkomd door een royale ruimte voorzien van lichte wanden en een houten vloer met hoge plint. Dankzij de grote raampartijen geniet je van veel natuurlijk licht, en de nette afwerking en het balkenplafond geven de woonkamer een sfeervolle uitstraling. Er is voldoende ruimte voor een gezellige zit- en een grote eethoek. Via de prachtige glas-in-lood ensuite deuren kom je in de ruime keuken.

De moderne keuken is voorzien van een schuifpui richting de achtertuin, waardoor je ook hier geniet van veel lichtinval. Een licht keukenmeubel met een spoeleiland en een donker werkblad, zorgen voor een strak, modern contrast. Hoogwaardige apparatuur, zoals een 6-pits gasfornuis, afzuigkap, koelkast, en vaatwasser maken deze keuken ideaal voor elke hobbykok. Vanuit de keuken heb je toegang tot de gang met wandkast, het moderne toilet en toegang naar de achtertuin.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevindt zich een overloop die in open verbinding staat met een ruime walk-in closet welke ook inzetbaar is als slaapkamer, een tweede slaapkamer en de badkamer. De royale slaapkamer heeft nette lichte wanden en een hoogwaardige houten vloer, wat zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. De ruime badkamer is uitgerust met modern tegelwerk, een inloop regendouche, wastafelmeubel met dubbele waskom en geïntegreerde kranen, een designradiator, hangend toilet en een urinoir. Het raam zorgt voor veel daglicht en natuurlijke ventilatie.

Tweede verdieping
Via een vaste trap kom je op de lichte overloop van de tweede verdieping. Hier bevindt zich een praktische berging/wasruimte en een tweede grote slaapkamer die eventueel ook gesplitst kan worden in 2 slaapkamers zoals buurtgenoten dit hebben gedaan. Deze royale kamer wordt goed verlicht door een dakkapel aan weerszijden, een airconditioning en is voorzien van een nette afwerking met lichte wanden en wederom een hoogwaardige houten vloer.

Buitenruimte
De voortuin van de woning is ruim en biedt parkeergelegenheid op eigen terrein. De achtertuin is fraai aangelegd en voorzien van een prachtige grote overkapping met een lichtstraat. Hier kun je heerlijk genieten van de buitenlucht, zelfs bij wisselvallig weer. De buitenkeuken met wijnklimaatkast maakt de zomeravonden in de tuin extra speciaal.

Klinkt dit als jouw droomhuis? Aarzel niet bel ons en kom snel langs voor een bezichtiging!

Eigenschappen:

  • Woonoppervlakte: 138 m²
  • Perceeloppervlakte: 175 m²
  • Inhoud: 470 m³
  • Bouwjaar: 1980
  • Volledig gemoderniseerde tussenwoning
  • Licht entree met meterkast en directe toegang tot de woonkamer
  • Royale woonkamer met grote raampartijen, eikenhouten vloer en balkenplafond
  • Moderne keuken met schuifpui, spoeleiland en hoogwaardige apparatuur
  • Eerste verdieping met royale slaapkamer, walk-in closet en ruime badkamer
  • Tweede verdieping met grote slaapkamer en veel lichtinval
  • Ruime voortuin met parkeergelegenheid
  • Fraaie achtertuin met grote overkapping, lichtstraat en buitenkeuken
  • Kindvriendelijke buurt nabij speelveld

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *